aug. 05 (1) aug. 03 (2) aug. 02 (4) aug. 01 (5) juli 31 (7) juli 30 (11) juli 29 (1) juli 28 (1) juli 27 (1)

torsdag 31 juli 2008

markus

Krunegååård,

och niccokick har ställt in.

ljudet är det sämsta jag någonsin hört. Vad gör de?

första missen

Nu kommer jag göra första missen. Boris and the jeltsins. Jag är värdelös, jag vet.
bara 3 pluppar kvar på batteriet. Känns ju halvbra. Ska nog lyckas hålla ifall jag dissar kameran. Tagit senaste med min vanliga.

Krunegård och Niccokick idag!

Nancy star


Nancy star, originally uploaded by kort.

Indiedagis kör igång festivalen. På tok för varmt för att orka titta längre än 5 minuter dock. Särskilt bra var det ju faktiskt inte heller.

stora tält.

Här sitter vi och snackar om våra grannars stora tält.
Nej vi är inte avundsjuka. Vi bara gör att.

frukost


frukost, originally uploaded by kort.

Här sitter jag och äter korv till frukost. Inte så länge till banden börjar spela. nancy star inleder här på husvagnscampingen. Sen blir det att kolla på Boris and the jeltsins, Markus Krunegård och Niccokick. Får se vad man mer orkar se.

ja, jag sprang på och snackade med CK. Gjord det förut och han är helt enkelt jävligt trevlig privat. Musiken är väl dock inge vidare. Alldeles för glatt och äckligt för min del.

Kan någon gå och köpa en cola åt mig? Finns hos de som har ett litet stånd vid hästarna. Kostar väl 15 eller något. Snälla?

mindre bilder

Har redan gått 3 pluppar på batteriet så jag får nog helt enkelt ta mindre bilder med mobilen. Söp bort min kompaktkamera igår, men min kära flickvän hittade den i ett camp så det blir bilder men kanske i efterhand. Om jag inte kan ladda upp bilderna tagna med kameran direkt. Vår granne har brutit foten och nu sätter vi igång grillen. Jag behöver spy.
vi hörs!

tyst


tyst, originally uploaded by kort.

Husvagnscampingen är som man vill. Tyst och lugn på morgonen. Själv är jag tyst och lugn för att jag mår helt värdelöst.